avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Domiciliul in Bucuresti dar cererea de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Domiciliul in Bucuresti dar cererea de executare silita admisa de Judecatoria Alexandria

Am urmatoarea situatie: am fost informat de banca, ca am primit o poprire pe cont. Domiciliul meu este in Bucuresti dar cererea de executare silita a fost admisa de catre judecatoria Alexandria. Mentionez ca in urma cu mai mult de 20 ani am avut domiciliul in Alexandria. Este corect asa ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: StefanMM , utilizator 20:49, 5 August 2022
rectific: in urma cu mai mult de 10 ani, nu 20!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea incheierii de incuviintare a executarii silite ancut75 ancut75 Buna ziua, ce mai faceti? Doresc sa contest incuviintarea executarii silite pe motiv de necompetenta teritoriala. Ma puteti ajuta cu un sfat in sensul ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Prescriptia si perimarea executarii silite vali70 vali70 in anul 2005 am contractat un credit de 20000 lei, pe doi ani, pe firma al carui actionar si admin eram, credit garantat cu un contract de garantie personala ... (vezi toată discuția)