avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, copilul meu este amenintat de un vecin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, copilul meu este amenintat de un vecin

Buna seara, copilul meu este amenintat de un vecin ca va chema politia si ne va amenda daca el sta pe banca in fata scarii unde este ft multa mizerie (sticle aruncate, seminte peste tot), vecinul crede ca fiul meu face toata mizeria asta, doresc o parere despre aceasta amenintare, poate sa mi vina o amenda acasa sau este doar o chestie pentru a l speria?
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2022
IuliIuli90, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:23, 8 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Daca vecinul chema politia si il gaseste pe copil mancand seminte, da, puteti primi o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zona de tigani scandalagii, violenti si antisociali Spoof Spoof Buna ziua, Sper sa ma puteti indruma catre solutionarea eficienta a spetei pe care o descriu mai jos: O straduta cu blocuri de garsoniere, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva vecinului edymanuel2000 edymanuel2000 am urmatoare situatie : eu stau la curte intr-un imobil (doar parter) si vecina mea are un P+2E si la nici 2 metri de curtea mea si-a facut 2 balcoane ( ... (vezi toată discuția)
Reclamatie andonie maria andonie maria Buna seara.Am si eu o problema si va rog daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi sau cateva sugestii, ca nu am mai trecut prin asa ceva si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)