avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua,numele meu e Stefan Jeni,din Galati si,daca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua,numele meu e Stefan Jeni,din Galati si,daca aveti bunavointa ...

Buna ziua,numele meu e Stefan Jeni,din Galati si,daca aveti bunavointa sa ma.ajutati intr- o problema: fiul meu si famila lui a emigrat in Irlanda,unde doreste sa achizitioneze o casa mai mare,dar,pt dosar,ii trebuie adeverinta care sa ateste de unde si de catre cine ii poate fi eliberata. Fiul si nora sunt nascuti in Galati,dar,dupa casatorie,au locuit in Constanta. Carei institutii trebuie sa se adreseze si care sunt pasii de urmat? Va multumesc pentru ajutor,cu stima,Jeni Stefan.
Ce adeverinta , care sa ateste ce?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,scuze,greseala mea,adeverinta care sa ateste daca au sau nu au vreo proprietate,casa,pamant etc. pe teritoriul Romaniei. Carei institutii trebuie sa i se adreseze si din ce oras? Cel in care s-au nascut sau cel in care au locuit in ultimii ani? Le trebuie ambilor soti sau doar unuia? Va multumesc frumos.

gi-jane2 a scris:

Ce adeverinta , care sa ateste ce?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La noi se practica o declaratie pe proprie raspundere.
Poate intreba la administrația financiara de pe raza domiciliul daca i se elibereaza adeverinta ca nu are imobile pe rol


gi-jane2 a scris:

La noi se practica o declaratie pe proprie raspundere.
Poate intreba la administrația financiara de pe raza domiciliul daca i se elibereaza adeverinta ca nu are imobile pe rol
Multumesc frumos,o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine si ce drepturi are? Liuba94 Liuba94 Buna ziua! As dori, va rog, un raspuns pentru urmatorul scenariu: Bunicul meu are o autorizatie de constructie si rol pentru casa in care locuim cu totii ( ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor eliberat in baza unei adeverinte gresit redactata de primarie ariana1499 ariana1499 Supun atenţiei dumneavoastră următorul caz: In anul 2000, în urma decesului capului unei familii s-au efectuat demersuri în vederea obţinerii unui ... (vezi toată discuția)
Donatie conditionata Retardila Retardila Buna ziua tuturor! Din pacate trebuie in continuare sa cer opinia unor specialisti.....ca asa-i daca iti faci o suma si vrei sa-ti ajuti fiul..... Nora ... (vezi toată discuția)