avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire de la,, car vertical\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire de la,, car vertical"

cum pot cere despagubiri,de la,, car vertical"(se ocupa cu informarea cumparatorlor de auto SH,despre ,,secretele"masinii),in legatura cu afisarea pe raportul despre masina mea,ca ar avea mai multi km.decat cei afisati la bord,cea ce nu este adevarat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:33, 8 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti dovezi ca ce au spus nu este adevarat,ii puteti actiona in instanta.
Pt a solicita ceva trebuie facut in primul rand dovada unui prejudiciu.Prejudiciul nu se prezuma in sensul ca dvs banuiti ca o sa pierdeti ceva ci trebuie dovedit cert ca ati pierdut unul sau mai multi clienti care au renuntat la cumpararea masinii dvs datorita anuntului respectiv.Cel mai simplu e sa notificati site ul si sa solicitati rectificarea..
Pt.dl avocat,
Raul a fost facut,
Din peste 1000 de vizualizari,in 3 ,4 luni de zile,m-au sunat 3 persoane care mi-au aratat ce scrie in raportul dat de car vertical(pt care au si platit)
Personal ,cred ca am suferit daune morale si materiale
Dvs puteti sa considerati orice,pt a convinge instanta va trebui sa si probati cele mentionate,convorbiri pe mail,whatsspp cu clientii respectivi,martori acte etc.Daca reusiti sa faceti dovada aveti teoretic sanse de castig ..
Din pacate,nu detin decat raportul,pe care l-am obtinut in urma cu o saptamana de la o persoana care a venit sa vada masina

Alte discuții în legătură

Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la cumpararea masinii ttino ttino Buna ziua, Am cumparat in urma cu 2 saptamani un autoturism care are afisat pe bord un numar de km care nu este real (kilometrajul a fost mult dat inapoi). ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină sh cu 420.000 km reali, nu 191.000 km câți a spus vânzătorul. pot să-l dau în judecată? Faura Faura Am cumparat o masina sh .de aproximativ 2 luni masina a stat mai mult in fata blocului am schimbat filtre ..furtune si alte cele masina tot nu merge ... Am ... (vezi toată discuția)