avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire de la,, car vertical\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire de la,, car vertical"

cum pot cere despagubiri,de la,, car vertical"(se ocupa cu informarea cumparatorlor de auto SH,despre ,,secretele"masinii),in legatura cu afisarea pe raportul despre masina mea,ca ar avea mai multi km.decat cei afisati la bord,cea ce nu este adevarat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:33, 8 August 2022
scrieti-le un mail lor , de aici incepeti.
incercati sa scoateti un raport si de pe rar > pro.rarom.ro, ca sa puteti dovedi ca e o eroare pe car vertical
Este scos
Pe ma intereseaza cum sa fiu despagubit atat moral cat si material
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ii chemati in judecata, astia sunt in lituania parca, va trebui sa dovediti paguba materiala si prejudiciul moral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la cumpararea masinii ttino ttino Buna ziua, Am cumparat in urma cu 2 saptamani un autoturism care are afisat pe bord un numar de km care nu este real (kilometrajul a fost mult dat inapoi). ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină sh cu 420.000 km reali, nu 191.000 km câți a spus vânzătorul. pot să-l dau în judecată? Faura Faura Am cumparat o masina sh .de aproximativ 2 luni masina a stat mai mult in fata blocului am schimbat filtre ..furtune si alte cele masina tot nu merge ... Am ... (vezi toată discuția)