avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire sau alte violențe. Prietenul meu este arestat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire sau alte violențe. Prietenul meu este arestat are pedeapsă ...

Lovire sau alte violențe prietenul meu este arestat are pedeapsă de un an jumate pt conducere fără permis vineri am primit de la parchet un rechizitoriu in care un vecin de al nostru ia făcut plângere pt lovire și sau alte violențe în anul 2021 într-adevăr sau certat și ia dat un pumn nimic mai mult de atât acest vecin bea foarte mult și cu 2 zile înainte căzuse într-un șanț după cearta care a avut loc între prietenul meu și vecinul acesta a mers și a scos certificat medical cu 35 de zile de îngrijiri prietenul meu are și 2 martori care au declarat că nu a fost nimic mai mult decât un pumn vecinul cere daune 9000de lei și închisoare ce se poate face va rog să îmi răspundeți dosarul a ajuns in instanță dar nu este stabilit termen de judecată
Cel mai recent răspuns: Ana enache , utilizator 10:12, 11 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!

Cel mai bine luati legatura cu un avocat care sa vada intreg dosarul de urmarire penala, cu probele administrate in cauza.
Prietenul dvs nu a dat declaratii in faza de urmarire penala?


Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Cel mai bine luati legatura cu un avocat care sa vada intreg dosarul de urmarire penala, cu probele administrate in cauza.
Prietenul dvs nu a dat declaratii in faza de urmarire penala?
ba da a dat declarații și a spus ce sa întâmplat și el și martorii noi am reușit să ajungem la o înțelegere cu omul sa îi dăm bani care îi cere in rate și a fost de acord care este procedura îmi puteți spune vă rog ?
Persoana vatamata isi poate retrage plangerea prealabila.
Revin din nou partea vătămată cere acum mai mult decât a cerut la parchet și ne și amenință că dacă nu ise dă bani o să avem probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)
Buna seara. cu vreo 2 ani in urma, eram minor si mergeam cu o ... Andreea torica Andreea torica Buna seara. Cu vreo 2 ani in urma, eram minor si mergeam cu o vecina pe drum, si din urma mea a venit un baiat mai mare decat mine cu care am avut mai demult ... (vezi toată discuția)
Lovire cu pumnul in fata, urmarile faptei capricorn71 capricorn71 Buna seara. Prietenul meu s-a certat cu un amic care i-a adresat injurii si amenintari, in urma carora prietenul meu s-a enervat si i-a dat un pumn in obrazul ... (vezi toată discuția)