Am un amarat de apartament care are 3 ipoteci pe el, doua puse de banca si una de asociatia de proprietari. Ambele au demarat executarea silita, au emis somatii si au pus popriri dar nu au nimic ce sa ia.
Intrebarea este: sa zicem ca se vinde la licitatie, cine il cumpara va plati pretul care sa acopere cele 3 ipoteci, nu? De obicei la licitatie se vinde cu un pret mai mic decat piata si amaratul debitor suporta apoi diferenta de bani. In cazul nostru, nu are ce lua, ipotecile se sting in acest caz? Ce se intampla mai departe? Am citit undeva ca ipotecile e obligatoriu sa fie radiate cand se vinde sau cand se ajunge la notar, nu stiu daca e corect ce imi aminteszc ori ba, rog ajutor!!!! Ce se intampla in aceasta situatie in care ramane de plata la ipoteca? Se poate face vanzarea ori ba? ASTA INCLUZAND NOTARIAT. Multumesc!!!
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs nu intelegeti ce citiți. Cine cumpara prin licitatie, ia apartamentul liber de sarcini!!!! Adica fara ipoteca, logic si la fel de logic, si-o intabuleaza pe numele lui.