avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , va rog ,o informare, dorecs sa pot scoate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , va rog ,o informare, dorecs sa pot scoate de la primarie ...

Buna ziua , va rog ,o informare, dorecs sa pot scoate de la primarie , un duplicat de deces , ( intre timp si divorsata ) a surori mele , decedata in alta regiune ,si nu pot sa ma deplasez , toate originale ,sint perdute (in incendiu) , doar o copie de certificatul de deces o mai am,
Va multumesc foarte mult , pt.informare .O zi buna .Cu respect.
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 15:02, 8 August 2022
Buna ziua, se poate obtine duplicatul de la primaria pe raza careia s-a inregistrat decesul. Daca nu va puteti deplasa, puteti imputernici un avocat sa obtina duplicatul.

Cu stima,
Av. Madalina Pascu
Bună ziua! De la locul decesului se poate scoate un duplicat, dacă sora dumneavoastră nu avea copii sau soț. De asemenea, puteți să faceți solicitare prin primăria de la domicilul dumneavoastră, mergeți acolo, la starea civilă, cu acte care dovedesc calitatea de soră și copia certificatului de deces, iar prin corespondență se va rezolva( adică primăria de domiciliu va face adresă către primăria unde a avut loc decesul).
Zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea unor bani de la cec Serenity30 Serenity30 Buna ziua,acum o saptamana jumatate a murit intr-un accident o matusa a mamei mele(sora bunicii mele din partea mamei).Decedata avea la CEC o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Matusa mea nu vrea sa-mi dea titlul de proprietate Proliviu Proliviu In titlul de proprietate, pentru casa si terenul aferent intraurban, sunt trecuti tatal meu si sora acestuia, in proprietate indiviza. Tatal meu a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Acte originale ptr succesiune cyan cyan pentru deschiderea succesiunii sunt convins ca sunt necesare actele in original dar ce trebuie facut in cazul in care exista numai copii iar unul din acte se ... (vezi toată discuția)