avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am fost pe concediu de creștere copil si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am fost pe concediu de creștere copil si urmează ...

Buna ziua,
Am fost pe concediu de creștere copil si urmează sa reiau activitatea. In 15.08. Angajatorul nu dorește sa semnez cererea de reluare a activității, ma tot amâna pana pe ultimul moment. Ar trebui sa reintru luni, 15.08 și angajatorul spune ca au ședința vineri 12.08 pt a decide dacă sa reintru sau nu pentru ca ei nu își mai permit sa ma plătească. Care sunt drepturile mele in cazul in care vineri mi se comunica ca mi se desființează postul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 9 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drepturile sunt aceleasi ca si pentru un salariat normal ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului si preaviz de incetare a contractului de munca achileas achileas e vorba de sotia mea - situatia este urmatoarea: - are un contract semnat pe durata nelimitata cu o agentie, prin care lucreaza la o companie farma ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu crestere copil Albescuioana Albescuioana Buna seara!sunt o mamica care tocmai termina concediu crestere copil(am nascut pe 20 mai 2012 si trebuie sa reiau activitatea pe 20 aprilie.eu nu am instiintat ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului dupa concediu pentru cresterea copilului Maria1980 Maria1980 Buna ziua, sunt in situatia in care am dorit sa ma intorc la birou dupa 1 an si 3 luni de concediu de crestere si ingrijire copil insa mi s-a spus ca postul ... (vezi toată discuția)