avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer companie-proiecte diferite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer companie-proiecte diferite

Buna seara!
In ceea ce privește un transfer in cadrul aceleiași companii, dar pe proiecte diferite, se poate cere demisia de la actualul loc de muncă chiar daca nu s-a început contractul în cadrul noului proiect?
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 10 August 2022
Transferul nu operează în sectorul privat , ci delegarea sau modificarea locului muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! as dori sa știu dacă se poate în cazul unui transfer ... B.Ionela B.Ionela Bună ziua! As dori sa știu dacă se poate în cazul unui transfer intern( aceeași companie, proiect diferit) se poate sa încetez activitatea la proiectul ... (vezi toată discuția)
Transfer mirela teodora mirela teodora Buna dimineata. Spuneţi-mi, va rog, daca este posibil transferul unui angajat contractual sau transferul acestora este blocat de vreo prevedere legala?daca ... (vezi toată discuția)
Transfer in loc de munca la stat (functionar public) in domeniul privat MarianPin MarianPin Buna ziua ! Doresc sa stiu daca pot schimba locul de munca prin transfer din domeniul public (momentan sunt consilier in cadrul compartimentului de urbanism ... (vezi toată discuția)