avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As dori sa știu dacă se poate în cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As dori sa știu dacă se poate în cazul unui transfer ...

Bună ziua! As dori sa știu dacă se poate în cazul unui transfer intern( aceeași companie, proiect diferit) se poate sa încetez activitatea la proiectul actual. Am 2 săptămâni de așteptat pana începe cel de.al doilea proiect, am fost deja anunțată ca sunt acceptata trebuie doar sa semnez actele. Dar continuarea activității la proiectul actual îmi este imposibila deoarece au modificat programul la ture de noapte, ceea ce nu mi-a fost menționat la angajare, mi s.a promis flexibilitate și posibilitatea unor schimburi de tura, ceea ce nu se mai aplica se pare.
Am cum sa nu lucrez pana trec cele 2 săptămâni și sa nu fie afectat transferul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:32, 13 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate sa încetati activitatea la proiectul actual.
Și cum as putea cere asta mai exact? Cer demisie sau exista o cerere anume care sa nu afecteze transferul?

Cornel Vasile a scris:

Da, se poate sa încetati activitatea la proiectul actual.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Transfer nu, încetare cu acordul părților, dar mai întâi faceți contract pe noul proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer companie-proiecte diferite Oana P24 Oana P24 Buna seara! In ceea ce privește un transfer in cadrul aceleiași companii, dar pe proiecte diferite, se poate cere demisia de la actualul loc de muncă ... (vezi toată discuția)
Intocmire act aditional cim ref durata muncii nicusan nicusan As vrea sa stiu cum trebuie facut un act aditional la CIM ref. pct [i]H.Durata muncii,[/i] -pentru a nu avea probleme cu ITM-ul, in urmatoarele situatii: ... (vezi toată discuția)
Renuntare cic si demisie madalina40 madalina40 Buna ziua, Mi-am gasit de lucru la o alta companie si doresc sa demisionez. Momentan sunt in CIC. Voi incepe activitatea la noul angajator la sfarsitul ... (vezi toată discuția)