avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termene
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termene

in cazul in care primirea unui act de procedura- respectiv intampinare se face de la posta ulterior datei de pe plic, de cand curge termenul de inaintare a raspunsului la intampinare ? data de pe stampila sau data ridicarii din oficiul postal?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2022
radudorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:02, 19 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In astfel de situatii pentru a dovedi data preluarii corespondentei se solicita la oficiantul postal,aplicarea stampilei cu data riidcarii plicului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posta trebuie sa puna pe plic stampila cu data ridicarii, mai ales daca avem corespondenta pentru justitie. In caz contrar termenul curge nu de la data ridicarii de catre dvs efectiv ci de la data stamoilei deja aplicate.
De la data cea mai recentă care rezultă din ștampina aplicată pe plic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Integritatea corespondentei obligatii si daune officemvp officemvp Buna seara .As dori sa pun in discutie un aspect, privind siguranta si integritatea corespondentei ce trebuia asigurata de CN Posta Romana.Un justiciabil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si ... valentinol89 valentinol89 Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si nu a fost lasata cu confirmare de primire ( a fost lasata deasupra cutiilor postale si am gasit o ... (vezi toată discuția)
Termen notificare contract de inchiriere AnnaM AnnaM Am trimis proprietarului notificare de incetare a contractului de inchiriere (Conform contractului cu 60 de zile inainte incetarea acestuia). Acum s-a intors ... (vezi toată discuția)