avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sfat pentru clarificare situatie BIROUL DE CREDITE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sfat pentru clarificare situatie BIROUL DE CREDITE

Bine v-am gasit,

Problema mea este urmatoarea: Mi-a fost furat buletinul in 2003. S-a facut un credit pe buletinul meu, am aflat, m-am judecat cu Banca Ion Tiriac, am castigat in 2005 (hotarare definitiva si irevocabila). Am trimis cereri prin intermediul bancii in 2005 octombrie la Biroul de Credite si Centrala Riscurilor Bancare pentru a fi scos din baza lor de date. Am primit raspunsuri de la amandoua cum ca nu figurez in baza lor de date. Ieri am fost sa ma interesez de un credit si m-a anuntat persoana care s-a ocupat de mine ca afigurez cu informatii negative, datorii zero. Azi am trimis email celor de la Biroul de Credite si astept raspuns pentru clarificarea situatiei.

In cazul in care nu se opereaza schimbarea, ma afecteaza oare tare aparitia in baza de date? este cineva vinovat ca inca figurez in baza lor de date chiar daca nu eu sunt cel care a scos creditul (dovedit si lor prin sentinta)? Exista in Romania avocati specializati pe scandal, care ar putea scoate bani de la cineva in cazul in care ma impiedica la luarea de credite, asa cum vezi in filme ca isi iau parte din profit (procent ) din cati bani scot de la vinovat ? :D

Cel mai recent răspuns: mep , utilizator 17:29, 16 Septembrie 2006
Trebuie sa te adresezi bancii (Tiriac!) pentru a opera modificarea in baza de date a Biroului de Credit. Numai entitatea care a furnizat informatia respectiva, o poate modifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie societate recuperari creante -credit cesionat lucianflorin lucianflorin In anul 2005 am contractat un credit de la o banca, in acel moment eram casatorit si locuiam in alta localitate, la sfarsitul anului 2005 m-am despartit din ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)
Executare silita danairi danairi am platit suma integral din executarea silita.executorul cum spune-am a furat banii.impotriva executorului am formulat plingere penala .In situatia in care ... (vezi toată discuția)