avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o întrebare eu cu sora avem o moștenire în alt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o întrebare eu cu sora avem o moștenire în alt oraș lăsată ...

Am o întrebare eu cu sora avem o moștenire în alt oraș lăsată de la o mătușa, mătușa trăiește o vecina o vizitează tot provoacă scandaluri vrea casa,casa mea donato fara clauza mătușa,că sa facem scris la politie mătușa e în viața că poliția să se autosesize in caz că e ceva cu mătușa se întâmplă are o viață de 90 ani aceasta poate lua din casă ce are mătușa apoi sa nu recunoască pina ajung eu cu sora cînd suntem anunta-ti.
Ce trebuie de făcut trimis poliției din acel oraș plîngere prin E-mail și spus situația.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 13:28, 14 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Distanta e de 400 km fiecare e cu serviciul eu cu sora mătușa mea a donat fara clauza casa și terenul mie și lu sorămea.
E o vecina care se ocupa de ea și eu i-am atras atenția să nu se bage o chem la poliție daca se întâmplă ceva cu mătușa e pe interes ce proceduri sa fac sa autosesizeze poliția în scris in caz e ceva să facă ancheta.

SOS1000 a scris:

Atata timp cat matusa inca traieste nu aveti nimic si e putin cam aiurea sa asteptati s-o mosteniti dupa ce decedeaza iar pana atunci sa nu va interesati de viata ei , s-o vizitati , s-o ajutati cu ce are nevoie , etc , ba din contra vreti sa aiba altii grija de bunurile pe care le detine , nu care cumva sa lipseasca ceva cand o sa intrati in drepturi . Angajati pe cineva de incredere sa aiba grija de ea si de nevoile ei si sa n-o lase sa fie influentata de alte persoane dar eu in locul ei nu v-as lasa nimic .

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita primăriei din alt oraș să facă o ancheta la ... Magie1 Magie1 Pot solicita Primăriei din alt oraș să facă o ancheta la fata locului daca mătușă trăiește sau nu aceasta nu îmi rasp la tel și o vecina îmi cere ... (vezi toată discuția)
Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Știu că contractul de donație fara clauza nu se strica dar ... Magie1 Magie1 Știu că contractul de donație fara clauza nu se strica dar daca are o clauză se poate strica la notariat,apoi vine certificat moștenitor și ... (vezi toată discuția)