avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum as putea sa ii reduc tatălui programul de vizita? ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum as putea sa ii reduc tatălui programul de vizita? deoarece ...

Bună ziua!!cum.as putea sa ii reduc tatălui programul de vizita??deoarece de câte ori copilul pleacă la tatăl sau nu face nimic din ceea ce ar trebui sa aibă pregătit pt ziua de luni.
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 09:19, 17 August 2022
Buna ziua!
In instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar prin instanta si doar daca actualul program nu corespunde interesului copilului, Nu reducerea trebuie sa solicitati caci instantele tind sa nu acorde acest lucru, ci un alt program care sa nu interfereze cu activitatile scolare. Binenteles in prealabil de discutat cu tatal si explicat, la fel si cu copilul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu incercati o intelegere amiabila cu tatal copilului? Amandoi sunteti paraintii naturali ai copilului pana la sfarsitul vietii. Iar copilul poate fi traumatizat psihic de aceste frecusuri care nu aduc nimic bun nimanui. Daca v-ati intelege, toti cei implicati ar avea de castigat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
ibn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea ordinului judecatoresc privind un minor prepelita mariana prepelita mariana am un minor in intretinere din 2002 hotarare definitiva si irevocabila ,am respectat si programul de vizitare dar copilul a fost luat de tatal sau de la sc ... (vezi toată discuția)
Rele tratamente aplicate minorului in timpul programului de vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. As dori sa stiu daca astazi, sambata, pot gasi undeva ajutor in sensul ca fetita mea, in timpul programului de vizita si la aducerea de catre tata ... (vezi toată discuția)