avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Eu si sotul avem salariile platite cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Eu si sotul avem salariile platite cu minimul pe economie ...

Buna ziua.Eu si sotul avem salariile platite cu minimul pe economie .Avem o fata care e studenta .Am inteles ca e posibil ca unul dintre noi sa beneficieze de o deducere.Daca e asa ce trebuie sa facem ? Daca angajatorul refuza ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Loredana Șerban , Consultant resurse umane 15:42, 15 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca fata este este încadrată la studii de zi și nu lucrează, o puteți lua în întreținere pe baza unei declarații tip puse la dispoziție de angajator, a unei copii a actului de identitate al acesteia și a unei adeverințe emise de facultate; astfel veți face o mica economie la nivelul impozitului pe venit datorat bugetului de stat, salariul net rămânând puțin mai mare; angajatorul nu este afectat în niciun fel, nu are motive să vă refuze aceasta solicitare
Ultima modificare: Luni, 15 August 2022
Loredana Șerban, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara + taxa facultate pentru student fara venituri eucdi eucdi Buna ziua! Voi transpune situatia concret, fara alte amanunte. Prietena de 19 ani este studenta la o facultate de drept privata, acreditata, cu studii la zi. ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru studii cleo23 cleo23 Buna ziua. In ce conditii pot obtine un ajutor financiar din partea unuia dintre parinti pentru studiile universitare. Multumesc. (vezi toată discuția)
Contributie retroactiva la sanatate maria-mihaela maria-mihaela Buna ziua. Fiica-mea a terminat facultatea in iunie 2009, iar in septembrie 2009 a depus dosarul pentru somaj pana in aprilie 2010, data la care s-a angajat si ... (vezi toată discuția)