avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces proprietate Buna ziua! Numele meu este Bogdan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces proprietate Buna ziua! Numele meu este Bogdan Alexandru ...

Acces proprietate
Buna ziua! Numele meu este Bogdan Alexandru si doresc o informatie privind urmatorul aspect:
Parintii mei, detin o casa impreuna, in care locuiesc, intre ei neexistand o relatie tocmai amicala. Tatal meu nu este de acord ca eu sa patrund pe proprietate, in timp ce mama mea doreste sa o vizitez. Poate tatal meu sa mi impiedice accesul in curte/casa, pt a mi vedea mama?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:51, 15 August 2022
Poate, da.
Ca proprietar, da.
Întâlniți-va cu mama în afara casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire, proprietarul titlului de proprietate fiind in viata savu_bogdan savu_bogdan Buna ziua! Ma numesc Savu Bogdan Ionut, si sunt din Craiova. As dori sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect. Tatal meu, Savu Marcel, detine o ... (vezi toată discuția)
înºtiinþare de licitaþie etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Palffy Etelka,sunt din oraşul Târgu-Mureş. Cu deosebit respect mă adresez domniilor voastre cu încă o întrebare. În anul ... (vezi toată discuția)
Acte sustrase, plângere TheThunder49 TheThunder49 Bună ziua! Mă confrunt cu o situație de-a dreptul penibilă,dar pe atât de tristă. Tatăl meu a decedat în urmă cu 1 an. Părinții mei au fost ... (vezi toată discuția)