avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.În urmă cu 4 ani am cumpărat o casă la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.În urmă cu 4 ani am cumpărat o casă la țară ...

Bună ziua.În urmă cu 4 ani am cumpărat o casă la țară cu contract de vinzare -cumpărare legal,care e întăbulată pe numele sotiei iar după un an de zile am făcut încrederea terenului aferent(teren intravilan+extravilan care sînt împreună reprezentînd suprafața totala intabulat) .Această operațiune a fost efectuata de un toplita autorizat pe baza inventarului de puncte de coordonate care există de la intabulare.Mentionez că prima intabulare afost facuta de către vînzător în urma efectuarii succesiune și obtinerii titlului de proprietate pe care l-a avut.Acum vecinul terenului agricol ne acuză că am intrat in luat din terenul lui.Întrb comunitatea: Ce putem face în acest caz,mai ales că vecinul in afara de titlu de proprietate (care susține că il are dar nu vrea să-l arate) nu are, poate doar la registrul agricol.Vămulțumesc pentru atenție și interes.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:03, 15 August 2022
a acuza verbal in societate nu este o infractiune, asa ca lasati-l sa vorbeasca. pentru o actiune in granituire sunt necesare dovezi materiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri marianadorina marianadorina Parintii mei au cumparat parcele de teren agricol intravilan si extravilan in urma cu vreo 10 ani(pe care le lucreaza si au fost trecute la registrul agricol ... (vezi toată discuția)
Incredibil! o suprapunere de cadastre halucinanta! V7A7 V7A7 In 2003 am achizitionat un teren de 2400mp (initial extravilan) cu toate actele care trebuiau ,cadastru(in coordonate locale) intabulare in cartea ... (vezi toată discuția)
Supliment de succesiune parkinson parkinson supliment de succesiunie dupa ce fac mostenitori vinzatorului cumparatorul cum ontra in posesie (vezi toată discuția)