avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare al bunicii pentru un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare al bunicii pentru un teren ...

Buna ziua.
Am actul de vanzare-cumparare al bunicii pentru un teren intravilan, semnat si facut la notar cu martori. La primarie ni se spune ca este vechi si nu poate sa treaca acest teren in titlul de proprietate. Cè este de facut ?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:06, 17 August 2022
Actul de proprietate este contractul de vânzare-cumpărare.
Nu aveți de ce sa îl treceți în niciun titlu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumpare=titlu de proprietate lacryma lacryma buna ziua, detin un contract de vanzare-cumparare pe un teren intravilan. acest contract este echivalentul titlului de proprietate? pt ca am fost la primarie ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca un contract de vanzare-cumparare care s-a incheiat inainte sa apara titlul de propietate? ionutcosoveanu ionutcosoveanu Buna ziua, in anul 1997 bunica mea a vandut un teren aflat pe langa bucuresti dar ea nu avea titulu de propietate, avea decat chitanta de punere in posesie , ... (vezi toată discuția)
Probleme cu teren intravilan van_allen78 van_allen78 mama a cumparat un teren de 20 de ari intravilan in urma cu 20 de ani de la un vecin, in continuarea gradinii noastre. A platit atunci o suma imensa, caci ... (vezi toată discuția)