avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara. Am achiziționat în leasing un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara. Am achiziționat în leasing un autoturism Kia sportage ...

Bună seara.
Am achiziționat în leasing un autoturism Kia sportage în ianuarie 2021 de atunci și pana în prezent s-a întors în service de 4 ori cu aceiași defecțiune,întrebarea mea este dacă pot solicita schimbarea autovehicolului pe motiv ca a avut vicii ascunse din fabricație? ( cei de la reprezentanta ne-au comunicat faptul ca lotul din care face parte și autoturismul achiziționat a avut o eroare la sistemul mild-hibrid).
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: fanica84 , utilizator 07:26, 20 August 2022
comunicare scrisa? se recunoaste net defectul de fabricatie?
Nu au recunoscut scris,verbal ne-au comunicat ca sunt in jur de 800 autoturisme cu aceiasi problema, dar pe cartea de garanție este înlocuită aceiași piesa de 3 ori ....urmează a 4 oara.

adriandimitriu a scris:

comunicare scrisa? se recunoaste net defectul de fabricatie?

câtă vreme a fost imobilizata mașina in service in total? o aveți de un an si jumătate = 18 luni = cca 540 zile
Aproximativ 60 zile a fost imobilizata,dar acum este iar în service(a patra oara,nu stiu cat va ramane acum), în luna mai a.c. i -a fost înlocuit arbore motor,pinion distribuție și întinzător,iar acum mi-au comunicat ca vor schimba aceleași piese( specific ca nu este singura masina care are aceste probleme,la Tulcea au fost 3 aduse o data cu a mea și toate au aceleași defecțiuni și piese schimbate) .
adriandimitriu a scris:

câtă vreme a fost imobilizata mașina in service in total? o aveți de un an si jumătate = 18 luni = cca 540 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am achiziționat de un an o mașină nouă marca kia ... ciobanuioan72 ciobanuioan72 Bună ziua,am achiziționat de un an o mașină nouă marca KIA Sportage hybrid diesel electric,in leasing financiar. După ce am rulat 4600 km, motorul ... (vezi toată discuția)
Probleme autoturism nou cumparat. artmir artmir Buna ziua. In data de 26.10.2020, am achizitionat un autoturism nou, marca KIA, de la reprezentanta KIA. In data de 28.03.2021, la pornirea autoturismului s-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am avut cateva probleme cu o masina noua(kia sportage), ... RoxKia RoxKia Buna seara! Am avut cateva probleme cu o masina noua(kia Sportage), mai exact intinzatorul HSG in primele saptamani de la achizitie si acum dupa niciun an, la ... (vezi toată discuția)