avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ...

Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ? avand in vedere ca in lege scrie 60 de zile. Se poate face ceva dupa depasirea celor 60 de zile ?
Cel mai recent răspuns: Cristu93 , utilizator 23:04, 27 August 2022
Am intrebat doar, ma gandeam sa caut altul care se pricepe in urgentarea dosarului.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
Cristu93, utilizator
Nu am mai auzit de asa ceva, 18 luni în camera preliminara la un astfel de dosar.
Puteți sa lăsați numărul de dosar, m-ati făcut curios.
Nu am descris(explicat) eu bine, au trecut cele 60 de zile legale din camera preliminara, nu 18 luni, eu eram doar curios de durata unui proces pentru alcool la volan.
Eu personal cunoscand peste 5 cazuri de accelasi gen, judecate în sub 12 luni.
Am o dușmănie locală cu unul din grefieri județului meu și ma gândesc că el îmi intârzis dosarul.

Vă multumesc din nou pentru raspunsuri

Cabinet de Avocat ”Patrascu Raz

van” a scris:

Nu am mai auzit de asa ceva, 18 luni în camera preliminara la un astfel de dosar.
Puteți sa lăsați numărul de dosar, m-ati făcut curios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in 02.2021 am avut o alcoolemie de 0.79 in etilotest ... Cristu93 Cristu93 Buna ziua, In 02.2021 am avut o alcoolemie de 0.79 in etilotest iar la analize 2 si a2a 1.8 si accident fara pagube/victime , am avocat , i-am cerut sa ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere urgentare dosar penal Breazu92 Breazu92 Buna seara , dosarul meu penal in cazul alcool la volan se afla in instanta il regasesc si pe portalul ministerului justitiei ca fiind adaugat in data de ... (vezi toată discuția)
Întrebare mea este cât durează pana se clasează dosarul penal ... Bogdan.J 28 Bogdan.J 28 Întrebare mea este cât durează pana se clasează dosarul penal , in data de 25 am dat ultima declarație fiindu-mi spus ca aștept acasă sa imi vina ... (vezi toată discuția)