avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ,daca mama mi a făcut acte mie pe casa și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ,daca mama mi a făcut acte mie pe casa și pământul ...

Bună ziua ,daca mama mi a făcut acte mie pe casa și pământul de langa casa poate beneficia de ajutor prin legea consumatorului vulnerabil ?Menționez că are o pensie de 1124 lei ,locuiește la țară și nu mai are nimic înregistrat la primărie mobil și imobil.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica_tm , utilizator 19:35, 18 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă îndeplinește și restul condițiilor poate beneficia.
Mulțumesc

Adrian ALBU a scris:

Dacă îndeplinește și restul condițiilor poate beneficia.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! referitor la ajutorul de 1400 lei pe an acordate ... reptila reptila Bună dimineața! Referitor la ajutorul de 1400 lei pe an acordate familiilor vulnerabile. Mama este văduvă cu o pensie de 1600 lei locuiește în aceiași ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama mea de ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, imi spuneti va rog cum poate beneficia mama mea de ajutor la facturile de energie si gaze avand in vedere ca are venit de 800 lei/ luna dar ... (vezi toată discuția)
Succesiune marin2013 marin2013 Buna ziua dupa trecerea in nefiinta a mamei tatalui meu bun ii revine o patrime din avere ptr ca ea mostenea de la bunici . Mentionez ca sunt singurul ... (vezi toată discuția)