avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu o intrebare. Daca detin o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Daca detin o proprietate care ...

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Daca detin o proprietate care are si o curte comuna care este impartita pe cote parti eu avand majoritatea si un vecin si a construit o scara si vrea sa si delimiteze partea lui de curte comuna dar facand acest lucru imi ingradeste intrarea cu masina la proprietatea mea. Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: sabinaqww , utilizator 18:47, 18 August 2022
Nu poate să delimiteze decât în urma ieșirii din indiviziune (partaj). Atenționați-l că veți sesiza Primăria dacă face asta.
Primaria a fost sesizata de catre proprietarul anterior imobiliului nostru si si-a stopat constructia scarii, dar astazi am observat ca si-a terminat scara si si-a delimitat si teritoriul. Unde ma pot duce sa sesizez acest lucru, mai sus de primarie pentru a primi un raspuns promt si a nu mi se bloca intrarea? Mi s-a recomandat inspectoratul de constructii, se aplica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune d_andreea d_andreea Buna ziua. Locuiesc intr-o casa cu curte comuna cu suprafata de 450 mp, impreuna cu o alta familie. La momentul actual, vecinii ne-au actionat in justitie ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie grin grin O CONSTRUCTIE de ex.acoperisul unui bloc tip terasa , a fost modificat in acoperis tip serpanta in anul 2009.Persoana care a facut aceasta modificare nu are ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune Mihai-Marian Mihai-Marian Bună seara, Apelez la experiența dumneavoastră pentru a mă lămuri, ajuta într-o posibilă problema. Am cumpărat o casă de locuit având curte comuna ... (vezi toată discuția)