avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,am o firma de constructi în Germania, si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,am o firma de constructi în Germania, si am luat ...

Buna ziua ,am o firma de constructi în Germania, si am luat teapa de la un asociat ce sa trecut în acte angajat în firma, are acces si la contu bancar, nu cunosc limba Germana, si ma jucat dupa bunu lui plac ,nu pot plați nici angajati nici darile la stat pentru ca iel sia însusit mare parte din bani si nu recunoaste
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:13, 19 August 2022
Competența este a autorităților din Germania, deoarece acolo s-a săvârșit fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trimis cuiva din germania o sumă de bani drept garanție în vederea angajării, dar s-a dovedit a fi țeapă. am conversațiile și dovezi că i-am trimis banii, cum aș putea să mi-i recuperez? MaximumZ MaximumZ Buna ziua , anu trecut cam pe la sfarsitu lui Noiembrie am fost in Germania si am vrut sa imi caut un loc de munca( lucram dar vroiam altu mai lejer ) si mi-a ... (vezi toată discuția)
Verificare angajat de plasare forta de munca in germania gabrielsolon gabrielsolon vreu sa verific un angajat pe nume faur dan care este din timisoara si se ocupa cu plasare forta de munca in germania in flensburg e o persoana serioasa cum sa ... (vezi toată discuția)
Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)