avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In situația în care angajatorul decontează ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In situația în care angajatorul decontează cheltuielile pentru ...

In situația în care angajatorul decontează cheltuielile pentru angajat și membrii familiei pentru concediul de odihna, în limita a 6.095 lei, aceste cheltuieli pot fi facute si in afara tarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 2 Septembrie 2022
Depinde de prevederea respectiva ... cum suna aceasta prevedere?
In Regulamentul Intern, sectiunea Drepturile Salariatilor: "dreptul la decontarea cheltuielilor turistice și/sau de tratament, inclusiv transportul, pe perioada concediului, în limita a 6000 lei, pe an, pe salariat. Pentru a beneficia de acest drept, salariații trebuie să prezinte documente fiscale justificative pentru aceste cheltuieli".
In opinia mea poate fi și vorba despre concediul din afara tarii.
Multumesc pentru raspuns. Cred ca pentru mai multa claritate, poate fi modificat Regulamentul intern cu mentiunea ca se deconteaza si cheltuielile respective facute in afara tarii.
Poate fi modificat Regulamentul intern cu mentiunea ca se deconteaza si cheltuielile respective facute in tara sau in afara tarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ovidiudif ovidiudif Angajatii civili din M.A.I. beneficiaza de decontarea serviciilor turistice pe perioada concediului. conform Ordonantei 80/2018: \"(4) Prin excepție de la ... (vezi toată discuția)
Decont cazare la hotel de 4* alexandru andra alexandru andra Daca merg la un curs de pregatire profesional organizat de catre o societate si respectivul curs este cu cazare la un hotel de 4*, institutia imi poate deconta ... (vezi toată discuția)