avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar contestație amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar contestație amenda

Buna ziua! Dosar contestație amenda, mă pot duce personal sa l las la judecătorie sau trebuie neapărat trimis prin posta?
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2022
MaryjaneTea, utilizator
Cel mai recent răspuns: MaryjaneTea , utilizator 20:42, 21 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să-l depuneți și personal, nu există vreo interdicție în acest sens. :) Dimpotrivă.
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2022
latka, utilizator
Va mulțumesc mult pentru timpul acordat și pentru răspunsuri! :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îl puteți depune personal sau prin poștă sau curier rapid. Este opțiunea dvs.
Va mulțumesc mult!

Adrian ALBU a scris:

Îl puteți depune personal sau prin poștă sau curier rapid. Este opțiunea dvs.

V-as mai ruga să-mi răspundeți la încă o întrebare. Daca am probe video cum procedez sa le adaug ca proba la dosar? Exista o adresă de mail unde se poate trimite? Poate suna stupida întrebarea mea, dar laptop urile noi nu prea mai vin cu cd rom și să pun pe stick poate nici nu se ia în considerare? Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a-mi demonstra nevinovatia, cum pot solicita inregistrarea video efectuata de camerele montate in intersectie auto urbana? gigel2007 gigel2007 astazi in urma unei altercatii verbale am fost accidentat in mod intentionat de un autovehicul de taximetrie. am aflat ca a declarat impreuna cu inca un ... (vezi toată discuția)
Studiere proba video in arhiva tavitavi9323 tavitavi9323 La urmatorul termen de judecata ar trebui sa vizionez proba video in sala de judecata, in vederea lamuririi unui PV de depasire de viteza si a stabilirii ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)