avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In situația in care exista terenuri care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In situația in care exista terenuri care au aparținut ...

Buna ziua! In situația in care exista terenuri care au aparținut bunicilor dar nu s-a făcut succesiune către tatăl meu, unde ar trebui sa ma adresez pentru recuperarea acestora? Cumva s-a pierdut urma acestor terenuri, nu știm unde sunt localizate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:31, 22 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Informatii despre terenuri le gasiti la primaria unde au locuit bunicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune ada2011 ada2011 Buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti cum pot afla daca s-a dezbatut o succesiune? mai exact succesiunea dupa bunicii mei. Tatal meu a murit iar eu am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu succesiunea MIRCEA STANCULEA MIRCEA STANCULEA Am si eu o problema legata de succesiune. Bunicul meu a decedat in 2003 iar sotia lui(bunica mea) traieste si acum. Tatal meu,care mai are un frate,a ... (vezi toată discuția)