avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! In urma unui accident cu o victima in care ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! In urma unui accident cu o victima in care am fost ...

Buna ziua! In urma unui accident cu o victima in care am fost nevinovat am deschis un dosar de Casco cu regres la firma de asigurări. Au fost câteva elemente avariate printre care și farul drept care a fost spart. Cei de la service au făcut reconstatare căci mai erau câteva elemente avariate printre care și modulul Farului care s a oxidat. Cei de la asigurări nu au acceptat sa plătească acest modul pentru ca nu a fost avariat din cauza accidentului și dau vina pe mine ca am spălat mașina. De unde știu ei asta habar nu am. Dar cât au durat formalitățile lor aproximativ o luna in cel puțin 10 zile a plouat foarte tare. Am încercat sa protejez farul cu niște scoci sa nu între apa cât am putut mai bine. Întrebarea mea este ce pot face ca sa ma despăgubească și pt acel modul sau dacă am dreptul sa ii reclam undeva.
La urma urmei nu am nici o vina, doar nu puteam sa opresc eu ploaia
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:42, 22 August 2022
Faceți o sesizare la Autoritatea pentru Supravegherea Asigurătorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco refuză plata vopsirii elementelor avariate pe motiv că la inspecția de risc acele elemente prezentau mici urme de zgârieturi. ce am de făcut? mateaspetru mateaspetru Buna ziua! Am avut un accident auto, eu fiind păgubitul. Am deschis dosarul de dauna la casco, fiind cu regres către firma rca. Acuma casco refuză să ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu un buldozer Buhnila Buhnila Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine,nu mai suport nedreptatea in tara asta:(Eu si sotul meu ne aflam in autoturism asteptand in coloana formata pe una ... (vezi toată discuția)
Problema inspector fga Offset Offset Buna ziua. Am o problema delicata cu un inspector FGA (fondul de garantare). In luna iunie am fost accidentat de o persoane care avea asigurare la ... (vezi toată discuția)