avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Oprit de politie - alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Oprit de politie - alcool la volan

Buna ziua! Am un var a fost oprit de politia locala si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.43 mg/l. Iar la probele de sange prima testare a iesit 1.04 si cea de a doua 0.95. Ce poate pati ? Ar scapa mai ieftin daca si-ar angaja un avocat ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa fie trimis in judecata si condamnat. Cu o aparare eficienta si in functie de circumstantele reale/personale, se poate dispune de catre instanta o modalitate de individualizare a pedepsei care sa nu presupuna condamnarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat cu etelotestul ... Talos Talos Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat cu etelotestul și arezultat 0.49 în aerul expirat, poate sami anuleze permisul sau ce sa poate ... (vezi toată discuția)
Sentinte posibile? conducere sub influenta alcoolului valentin.balasa valentin.balasa Buna ziua, As dori sa stiu care sunt sentintele posibile si cele probabile in cazul meu, explicat mai jos: Acum 3 ani in data de 31.01.2016 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)