avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! As dori sa evit implicarea fiicei mele in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! As dori sa evit implicarea fiicei mele in divort -adica ...

Buna ziua!
As dori sa evit implicarea fiicei mele in divort -adica cu toata procedura in cazul minorilor. (fiica mea implineste 18 ani in octombrie). Intrebare: Este necesar sa astept sa implineasca 18 ani, sau se poate inainta cererea de divort si acum (fara a o implica-procedura in cazul minorilor)? Multumesc frumos!
Stati linistit ,introduceti acum actiunea.pana la.primul termen(care va fi in cel mai optimist caz in 2-3 luni probabil mai mult ) fiica dvs va fi deja majora si nu va mai fi audiata.
Stati linistit ,introduceti acum actiunea.pana la.primul termen(care va fi in cel mai optimist caz in 2-3 luni probabil mai mult ) fiica dvs va fi deja majora si nu va mai fi audiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un raspuns urgent - pensie alimentara major LUMI1971 LUMI1971 In data de 6 octombrie 2011 am depus cerere de majorare pensie alimentara pentru cei doi copii minori pe care ii am in intretinere.In sentinta din anul 2007, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor. Rona-Lor Rona-Lor Sunt despartita de 11 ani am doi copii,unul major si unul minor de 17 ani[ fata].Vreau sa divortez si am aflat ca se poate la primarie si la notar.Fiica mea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)