avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o intrebare legata de partaj. Pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o intrebare legata de partaj. Pe perioada casatoriei ...

Buna ziua. Am o intrebare legata de partaj. Pe perioada casatoriei am construit o casa impreuna cu sotul meu. La scurat perioada dupa ce am terminat constructia am divortat, iar dupa 1 an de la divort ne-am recasatorit. In perioada in care am fost divortati sotul s-a intabulat pe casa ca unic proprietar. Intrebarea mea este: in caz de divort si partaj eu am vreun drept la acea casa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:53, 27 August 2022
al cui era terenul la data constructiei ?
Terenul era al sotului
De aia a si putut intabula ca unic proprietar.
În cazul unui divort, nu o lungiti pana sa deschideti prices de partaj, cereti contravaloarea a jumatate din construcție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? vasile s vasile s La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)
Situatie in caz de partaj queenofhearts queenofhearts Buna ziua, Anul trecut am finalizat constructia unei case impreuna cu sotul meu. Persoana care s-a ocupat de intabularea acesteia a uitat sa ma treaca si ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? vasile s vasile s ? Buna ziua!Am 61 de ani .M-am casatorit in anul 1974 si am convietuit cu fosta sotie pana in anul 2000(28 de ani).In anul 2000 am plecat de acasa din ... (vezi toată discuția)