avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Declaratie Subsemnata... , cetatean roman, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Declaratie Subsemnata... , cetatean roman, Cnp.... ...

Buna ziua!
Declaratie
Subsemnata... , cetatean roman, Cnp.... domiciliata in mun...., identificata...., in calitate de fiica a defunctului...., decedat la dats de... , cu ultimul domiciliu in...., declar urmatoarele:
Tatal meu,.... nu a facut nici un fel de acte sau fapte de acceptare a succesiunii defunctei......, Cnp.... decedata la data de.... cu ultimul domiciliu in....., in calitate de soț supravietuitor al acesteia. Dau prezenta declaratie in conditiile art 692 Cod Civil, intrucat in intervalul scurs pana la decesul sau,... Nu a optat succesoral fata de succesiunea defunctei. Prezenta declaratie va servi la dezbaterea succesiunii defunctei.... si solicit inregistrarea acesteia in Registrul National Notarial de Optiuni Succesorale(RNNEOS) Aceasta declaratie inseamna ca, eu renunt la partea tatalui el fiind decedat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:27, 31 August 2022
Dupa tatal meu am vreun drept de mostenire? Succesiunea nu s a facut. Avand in vedere contractul de vanzare-cumparare? Ce procent imi revine fiind fata lui. Multumesc mult! Am dreptul sa cer eu succesiunea sau doar fata lui vitrega care are cVC
Aveți dreptul pentru ce va moșteni tata de la soția lui. Cu condiția sa nu semnați acea declarație.
Fiica vitrega nu e ruda de sânge cu tatăl dvs.
Ma refer la casa lasata fiicei vitrege prin cVC. Daca am vreun drept.? Succesiunea dupa tata nu s a facut. Legea te obliga sa faci succesiunea? Casa tatalui meu a fost lasata prin testament de bunicu. In timpul vietii a decis sa ii lase toata mostenirea de la bunicul meu fetei vitrege. Mie si fratelui nimic Noi ca si copii ai lui ce drepturi mai avem?
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2022
Puternicus, utilizator
Casa a fost deja vanduta din timpul vieții.
Nu mai e a tatălui dvs, nu mai e de moștenit, la revedere.

Va interesează ceva din ce a rămas după soția tatălui?
Acea declaratie mi a fost trimisa precum ca, vor sa faca succesiunea dupa mama lor si au nevoie de ea completata de noi deoarece cat a fost tata in viata nu au facut succesiunea dupa sotia lui adica mama lor. Nu ne a zis ca, este pt a renunta la mostenire.

Alte discuții în legătură

Depasire termen dezbatere succesiune ... silsanpat silsanpat buna ziua.. as avea urmatoarele doua cazurri de lamurit cat de cat : 1. ) eu sunt Florea S. , casatorit din februarie 1991 cu Florea Doina (acelasi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o garsoniera poprietate comuna cu sotia defuncta ... myinfo myinfo Buna ziua, am o garsoniera poprietate comuna cu sotia defuncta cu care am avut o fiica. Cum locuiesc in strainatate, toate demersurile le-am facut la ... (vezi toată discuția)
Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)