avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o casa cumparata iar la parter am contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o casa cumparata iar la parter am contract de comodat cu o ...

Am o casa cumparata iar la parter am contract de comodat cu o firma pentru sediu si punct de lucru, cu dreptul de a subanchiria, la randul lor. Ei pot oferi contract de comodat pentru una dintre camerele lor pentru sediu social pentru un alt srl? Multunes anticipat
Cel mai recent răspuns: Ma intereseaza , utilizator 11:44, 27 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu cod caen 4791 GeorgeCristian04 GeorgeCristian04 Buna ziua. Am un SRL cu cod caen 4791, deschis in baza unui contract de comodat la apartamentul sotiei, fara activitate la sediu. La sugestia contabilei, ... (vezi toată discuția)
Model 2016 itl 001 VULPY VULPY Va rog sa ma lamuriti! Casa in care locuiesc este in co-proprietate cu fiul meu. In 2014 fiul meu a infiintat un SRL al carui sediu social,prin contractul de ... (vezi toată discuția)