avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o casa cumparata iar la parter am contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o casa cumparata iar la parter am contract de comodat cu o ...

Am o casa cumparata iar la parter am contract de comodat cu o firma pentru sediu si punct de lucru, cu dreptul de a subanchiria, la randul lor. Ei pot oferi contract de comodat pentru una dintre camerele lor pentru sediu social pentru un alt srl? Multunes anticipat
Cel mai recent răspuns: Ma intereseaza , utilizator 11:44, 27 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat dr.derm dr.derm Daca o clinica medicala functioneaza intr-un spatiu inchiriat, ea poate incheia un contract de comodat pentru o parte din spatiu, unei asociatii profesionale ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)