avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, as dori sa stiu daca sunt inscris in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, as dori sa stiu daca sunt inscris in cazierul judiciar, ...

Buna ziua, as dori sa stiu daca sunt inscris in cazierul judiciar, avand in vedere ca acum doi ani am avut un dosar ce s-a solutionat cu renuntarea urmaririi penale. multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posturi mapn Vlad Agavriloaei Vlad Agavriloaei Buna ziua! Când am fost minor la vârsta de 17 am avut un dosar penal care s-a soluționat cu o condamnare cu suspendare de 2 ani. Acum am 27 de ani ... (vezi toată discuția)
Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)