avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere antecontract apartamemt. Bună ziua. Va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere antecontract apartamemt. Bună ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am semnat un ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament., cu termen de finalizare a tranzactiei 2 luni, eu urmand sa imi vand actualul apartament. La nici 2 saptamani vad ca apartamentul e scos iar la vanzare de proprietar. De asemenea aflu ca apartamentul are probleme cu o infestatie de insecte si nu se poate locui acolo, deoarece toata mobila ar fi distrusa. Proprietarul stia si nu a spus, nu a facut nici dezinsectia. Vreau sa reziliez antecontractul. Cum pot face?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
Tiberiu25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tiberiu25 , utilizator 13:41, 29 August 2022
Trebuie să vă cititi antecontractul și să vedeți acolo în ce conditii se reziliază/denunță acesta.
In acte scrie ca apartamentul nu e in litigiu, nu are alt antecontract, nu e revendicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli Mario1990 Mario1990 Salutare! Ma aflu in procesul de achizionare a unui apartament intr-un bloc nou. Apartamentul este finalizat de 2 luni, dar toata documentatia necesara nu este ... (vezi toată discuția)
Chirie - ploșnițe DFCutilozator12 DFCutilozator12 Bună ziua, Am închiriat un apartament care la prima vedere părea în regulă, relativ curat, zugrăvit, toate utilitățile și electrocasnicele în ... (vezi toată discuția)
Solicitare sfat intr-o speta legata de infestarea cu plosnite knight knight Buna ziua, Am si eu o speta in care as dori sa ma indrume un avocat cu un sfat. \"Recent s-a intamplat sa ma confrunt cu o invazie de plosnite de pat, si ... (vezi toată discuția)