avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere antecontract apartamemt. Bună ziua. Va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere antecontract apartamemt. Bună ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am semnat un ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament., cu termen de finalizare a tranzactiei 2 luni, eu urmand sa imi vand actualul apartament. La nici 2 saptamani vad ca apartamentul e scos iar la vanzare de proprietar. De asemenea aflu ca apartamentul are probleme cu o infestatie de insecte si nu se poate locui acolo, deoarece toata mobila ar fi distrusa. Proprietarul stia si nu a spus, nu a facut nici dezinsectia. Vreau sa reziliez antecontractul. Cum pot face?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
Tiberiu25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tiberiu25 , utilizator 13:41, 29 August 2022
Trebuie să vă cititi antecontractul și să vedeți acolo în ce conditii se reziliază/denunță acesta.
In acte scrie ca apartamentul nu e in litigiu, nu are alt antecontract, nu e revendicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli Mario1990 Mario1990 Salutare! Ma aflu in procesul de achizionare a unui apartament intr-un bloc nou. Apartamentul este finalizat de 2 luni, dar toata documentatia necesara nu este ... (vezi toată discuția)
Solicitare sfat intr-o speta legata de infestarea cu plosnite knight knight Buna ziua, Am si eu o speta in care as dori sa ma indrume un avocat cu un sfat. \"Recent s-a intamplat sa ma confrunt cu o invazie de plosnite de pat, si ... (vezi toată discuția)
Comision ag. imobiliara mitika255 mitika255 Buna ziua.ma aflu intr-o dilema:in data de 30.10.2010 am incheiat la o ag. imobiliara un antecontract,in care ma angajam sa vand un ap. cu 2 cam.,termenul pt ... (vezi toată discuția)