Buna ziua! Am incheiat de curand un contract pentru executarea unei lucrari. Ulterior, consructorul mi-a spus ca pot sa optez si pentru alte lucrari suplimentare (nespecificate in contract) pe care le-a trecut in agenda sa si pentru care am semnat ca voi plati la finalul lucrarii. Cum eu i-am cerut un deviz cu ce reprezinta fiecare lucrare sa inteleg suma ceruta, iar constructorul nu vrea sa il dea, i-am spus ca nu mai doresc lucrarile suplimentare (cele trecute de mana in agenda sa). Intrebarea pentru care va cer ajutorul, va rog, este daca acele inscrisuri din agenda (pentru care eu nu am copie) au vreo valoare, ma poate obliga sa le platesc? Multumesc!
Atat timp cat nu exista incheiat raport juridic legal=contract d eprestari servicii,constructorul nu are temei legal sa ridice pretentii ,sa impuna la plata lucrarile consemnate in agenda sa
Receptia lucrarilor
mariusmm
Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)