avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am si eu o intrebare. Din ce se calculeaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am si eu o intrebare. Din ce se calculeaza dreptul ...

Buna seara! Am si eu o intrebare. Din ce se calculeaza dreptul la mostenire din certificatul de mostenitor sau din extrasul din carte funciara? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:34, 30 August 2022
La ce va referiți, ca întrebarea dvs nu prea are sens?
Exista diferențe la masuratori, intre suprafețele menționate în certificatul de moștenitor și cele din extrasul de Carte funciara?
In certificatul de mostenitor am 4/16 din masa succesorala. In extrasul de carte funciara 28/288
După certificatul de moștenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate alin-dacul alin-dacul Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)
Demersuri pentru mostenire EvaG EvaG Buna ziua. Tatal meu a decedat acum un an, mama de doi ani si dorim sa demaram procedurile de mostenire. Noi suntem patru surori din care una este decedata ... (vezi toată discuția)
Succesiune sorineldobre sorineldobre Respectele mele tuturor ! Vreau sa fac o succesiune in urma decesului mamei mele in 30.08.2023 . Am succesiunea de pe urma decesului tatalui meu in care masa ... (vezi toată discuția)