avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remunerație zile libere lega nelucratele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remunerație zile libere lega nelucratele

Bună ziua. In cazul in care angajatul nu nu lucrează în una din zilele sărbătorilor libere legale( ex 15. August), cum e remunerat acel angajat pentru acea zi in care nu a fost prezent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 1 Septembrie 2022
Ziua respectiva nu este plătită.. este zi de sărbătoare legala în care nu se lucrează.
După răspunsul dumneavoastră nu e nici-o diferența între concediu fara plata și ziua libera legală!

Cornel Vasile a scris:

Ziua respectiva nu este plătită.. este zi de sărbătoare legala în care nu se lucrează.

Corect ... ambele sunt fara salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori legale si concediu de odihna catalin_branco catalin_branco Compensarea cu timp liber corespunzator in urmatoarele 30 de zile sau cu renumeratie la care se adauga minim un spor de 100 % la salariul de baza... Sa ... (vezi toată discuția)
15 august - zi libera? Militant Militant Lucrez intr-un mare magazin, parte a unui lant urias. Lucram peste program fara a fi remunerati samd. Vreau sa stiu daca in ziua de 15 august angajatorul are ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale platite sau neplatite? Toti Toti Buna ziua, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati cu un raspuns dumneavoastra: Zilele de sarbatoare legala conform CM, sunt platite sau nu? Am citit ... (vezi toată discuția)