avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Tatal meu trebuie sa faca succesiunea cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Tatal meu trebuie sa faca succesiunea cu sora lui ...

Buna seara!
Tatal meu trebuie sa faca succesiunea cu sora lui dupa decesul mamei pt 1/2 din locuinta. Mentionez ca tatal meh mosteneste 1/2 din locuita dupa moartea tatalui, iar cealalta jumatate fiind a mamei deoarece era in viata. Acum dupa decesul mamei trebuie sa faca succesiunea, dar sora lui refuza sa mearga la notar, spune ca nu are pretentie la nimic dar nu merge la notar, sa nu o mai deranjeze. Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:24, 1 Septembrie 2022
Buna ziua, in situatia in care mostenitorii nu se prezinta la notar, succesiunea trebuie dezbatuta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune intarziata N_&_K_43 N_&_K_43 tatal meu a murit in 2012 august ,suntem 3 surori,si doua au facut succesiunea (una a acceptat partea ei si cealalta a refuzat in favoarea mamei)insa una nu a ... (vezi toată discuția)
Moºtenire hi779 hi779 Bună ziua, Aş dori să imi oferiţi informaţii cu privire la următorul caz: Tatăl meu a decedat în 2000, eu (fiică) însă n-am făcut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune gigelas gigelas Buna seara, In urma decesului domnului X,au ramas mostenitori sotia si doi copii. Bunurile ce urmeaza a fi dezbatute la succesiune,sunt: -un apartament - ... (vezi toată discuția)