avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara - amiabila la notar - procentaj din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara - amiabila la notar - procentaj din venit ?

Buna,

Prin amiabila la notar, putem stabili pensia alimentara ca procent din venit , si nu suma fixa ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da binenteles
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat va intelegeti puteti stabili orice suma,orice mod de plata suma fixa,procent..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - relocare ue buna ziua, sunt divortat de aprox 1 an si 6 luni , la notar , ... bocos bocos Buna ziua, Sunt divortat de aprox 1 an si 6 luni , la notar , cu stabilire de comun acord la o pensie alimentara de aprox .25 % din salariul castigat la ... (vezi toată discuția)
Modificare pensie alimentara bimt bimt Buna dimineata,exista vreo varianta prin care o pensie alimentara se poate micsora?Dau exemplu,sotul are de platit o datorie si ca sa ma asigur ca va fi ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara stanciurodica stanciurodica Buna ziua , Am divortat de curand si am un copil caruia trebuie sa-i platesc pensie alimentara . Am citit pe internet ca , in cazul unui copil , pensia ... (vezi toată discuția)