avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Buna ziua!As avea si eu o mare rugaminte saca puteti sa ma ajutati va raman vesnic indatorata.Problema mea este urmatoarea:in data de 30 decembrie 2009 am suferit o fractura de bazin care necesita repaus la domiciul 45 de zile datorita prietenului meu care m-a lovit.Daca puteti sa-mi spuneti care sunt demersurile care trebuiesc facute..precizez ca nu exista martori,nu cunoaste nimeni aceasta situatie,eram doar noi doi acasa.
Cu documentele de spitalizare mergeti la IML si cu certificatul medico-legal obtinut in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale se va incadra fapta penal. Plangerea prealabila trebuie sa o depuneti in 2 luni de la comiterea faptei, la politie.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal fara ingrijiri medicale dianariavala dianariavala buna ziua!ma chinui sa gasesc raspuns la intrebarea aceasta de 3-4 zile pe diferite forumuri...nimic concret.intrebarea este:daca concubinul meu ma batut,mi-a ... (vezi toată discuția)
Agresiune daune maier maier buna ziua .in data de 1 ian. am fost agresat prin lovire.ce ma sfatuiti;in 3 ian. (luni) sa merg la medicina legala pt. certificat iar apoi sa fac o ... (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)