avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit forfetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit forfetar

Buna ziua,
Detin o firma de prestari servicii infiintata in data de 15.01.2009 ,si am depus cerere de suspendare in data de 10.12.2009,cu termen in luna Martie 2011. In decursul anului am platit impozitul de 3% aferent fiecarui trimestru. Am incheiat anul fiscal 2009 cu un profit de aprox.70.000ron. Mai platesc impozitul forfetar? sau ce alt tip de impozit voi platii in acest caz?
Multumesc anticipat.
Vedeti ca la Registrul Comertului Bucuresti, in urma ultimei ordonante, s-a revenit la termene umane, pt mentiuni.Mergeti si va interesati.Poate este deja solutionata cererea dvs.
Forfetar veti plati, iar referitor la impozit, veti trece de la 3% la 16% .Asa au decis stimabilii nostri alesi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar popa olivia popa olivia BUNA, Ce fac daca in cursul anului 2009 am declarat impozitul forfetar la suma datorata si nu la suma impozit minim? Trebuie sa fac rectificative? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar juliss juliss salut ma poate lamuri si pe mine cineva? am o firma infiintata in 2010 , SRL .platitor de TVA , fara angajati. in afara de Impozit pe profit 16% ( daca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - d CostinaPavel CostinaPavel Am si eu cateva intrebari in legatura cu infiintarea unui SRL-D. Nu vreau finantarea de 10 000 de euro : 1. Este posibil sa functionam ca firma ... (vezi toată discuția)