BUNA,
Ce fac daca in cursul anului 2009 am declarat impozitul forfetar la suma datorata si nu la suma impozit minim? Trebuie sa fac rectificative? Trebuie mentionat faptul ca impozitul datorat pe fiecare trimestru este zero.
trebuia declarat si virat impozitul minim, asa cum prevede codul fiscal , modificat de la 01.05.2009
Vedeti art 18 pentru stabilirea sumei minime datorate si art 34 pentru plata si declarare
Vor trebui facute declaratii rectificative ; daca ati intocmit/depus declaratia 101( in cazul in care nu ati fost cumva micro cu impozit pe venit in 2009) , va trebui si ea modificata
Vor fi si majorari de la data fiecarui termen de plata ( 25.07,25.10 si /sau 25.01/25.02 (depinde aici de data la care ati decis inchiderea anului fiscal 2009) la zi.
Sper ca ceea ce am spus sa se potriveasca cu speta dvs, pentru ca nu ati dat toate datele necesare : ce fel de firma ati fost in 2009(profit sau micro) , cind ati depus 101 ...
Daca nu se potriveste raspunsul meu cu speta Dvs,reveniti va rog
Declaratia 101
STEFAN ALINA
Stiu ca e depasit deja subiectul. Am facut declaratia 101 dar am o vaga impresie ca am gresit . Nu imi este clar care este suma de recuperat corecta. Am urm ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.