avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi arhiva Combinatului ...

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi arhiva Combinatului Petrochimic Borzesti pentru perioada 1982-1990 si S C Carom SA 1990-1992 in vederea eliberarii unei adeverinte pentru grupa a II-a?
Cel mai recent răspuns: catalina dumitrascu , utilizator 09:13, 2 Septembrie 2022
Combinatul este activ si arhiva trebuie sa fie la Borzesti.
Multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 969/1990. tlefter tlefter Unde,cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia acestui ordin emis de ministerul chimiei si petrochimiei (Ordin intern). Desi acesta este prezentat ... (vezi toată discuția)
Pensionare rebenicole rebenicole Buna ziua. Aș dori să știu ce să fac în următoarea situație: - am lucrat din data de 17.10.1980 până în 15.03.1990(deci 9 ani și 5 luni) la Carom ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)