avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, tatal meu a decedat in 2007, nu am primit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, tatal meu a decedat in 2007, nu am primit notificare ...

Buna ziua, tatal meu a decedat in 2007, nu am primit notificare pt succesiune si nici dosarul nu il gasesc la niciun notar din oras, ce tb sa fac sa pot finaliza aceasta situatie, mostenitori sunt sotia supravietuitoarew si cei doi copii adica eu si sora mea, ms!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:30, 2 Septembrie 2022
asta ati asteptat, sa primiti notificare ?
mergeti la un notar pe raza ultimului domiciliu al tatalui si demarati procedurile
ok, am fost dar prima intrebare pe care mi-a adresat-o a fost unde este dosarul...... , am fost directionat la cel mai mare birou notarial din oras, ca acolo sunt toate dosarele vechi, dar nu l-am gasit nici la acest birou, dar am fost informat de acestia ca tb facuta o solicitare la Bucuresti
Ce dosar cautati? Puneti dvs intr-un dosar toate actele pe care le aveti si mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea Ana calman Ana calman Buna ziua,tatal meu a decedat cu 3 luni in urma ia ramas 2 automobile si un teren.vrem sa stim daca putem sa le trecem dupa sotia lui?adica mama mea. (vezi toată discuția)
Succesiune pepike pepike Dupa bunica mea mostenitorii sunt eu si sora mea (tatal, singurul fiu al bunicii a decedat). Ultimul domiciuliu a bunicii era intr-un oras mic in judetul ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune TabacuVictor TabacuVictor Buna ziua, Am o situatie in care as avea nevoie de sfatul dvs. Tatal sotiei a decedat anul trecut si am dori sa demaram procedura de succesiune pentru o ... (vezi toată discuția)