avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am fost în preaviz iar apoi mi-am scris ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am fost în preaviz iar apoi mi-am scris lichidarea. ...

Bună ziua. Am fost în preaviz iar apoi mi-am scris lichidarea. Cum mi se plătește concediul de odihnă neefectuat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 2 Septembrie 2022
Angajatorul are obligația sa va compenseze în bani la încetarea c.i.m. zilele de concediu de odihna neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Concediul neefectuat. bună ziua! in situatia incetarii de drept ... Claudia 07 Claudia 07 Concediul neefectuat. Bună ziua! In situatia incetarii de drept a cim durata nedeterminată si reluarea activității în baza unui nou cim durata ... (vezi toată discuția)
Demisie catalina_rosu catalina_rosu Buna ziua, Se poate demisiona chiar daca timp de 1 an si 3 luni nu s-a primit nicio zi de concediu de odihna? Angajatorul trebuie sa ii plateasca aceste ... (vezi toată discuția)