avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, ma puteți ajuta va rog cu un sfat? În ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, ma puteți ajuta va rog cu un sfat? În urma cu ceva ...

Buna ziua, ma puteți ajuta va rog cu un sfat? În urma cu ceva timp am furat din kaufland niște obiecte în valoare de 300 lei (fapt pe care îl regret) am primit o citație cum ca trebuie sa plătesc 100 lei apoi încă o citație în care ma anunță că sunt chemata în instanta pentru ,,confirmare renuntare urmaririe penala" ce inseamna asta? Ar trebuii sa ma îngrijorez?
Țin sa precizez ca sunt minor
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2022
anamaria34, utilizator
Cel mai recent răspuns: anamaria34 , utilizator 22:49, 4 Septembrie 2022

Am înțeles, dar totuși dacă nu vin și părinți este o problema?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este o solutie de netrimitere in judecata. Procurorul a dispus renuntare la up si a trimis ordonanta la judecator pentru confirmare. Pentru dvs este in regula.

Nu e.
Chiar dacă sunt minora?

gi-jane2 a scris:

Nu e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt ... Miruna61 Miruna61 Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt chemată în instanța pentru renunțare umărire penală. Țin sa Menționez ca am 16 ani, și ... (vezi toată discuția)
Citatie buna ziua acum 1 an am fi prins ca am furat din magazin ... Laur13 Laur13 Citatie Buna ziua acum 1 an am fi prins ca am furat din magazin kaufland. A venit poliția am dat o declarație, dupa cateva luni am fost sunat să mă ... (vezi toată discuția)
Obiect: confirmare renunţare urmărire penală Sorin4UK Sorin4UK Sunt intimat intr-un proces care are obiectul mentionat anterior fara nicio alta referinta. Ce inseamna aceasta si ce obligatii am ? (vezi toată discuția)