avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poate fi revocat dreptul de membru unui membru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poate fi revocat dreptul de membru unui membru proprietar al ...

Poate fi revocat dreptul de membru unui membru proprietar al asociației de proprietari in cadrul unei Adunări Generale?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:24, 8 Septembrie 2022
Proprietarii pot obtine calitatea d emebru proprietar in temeiul acordului asumat fata d easociatia d eproprietari-fara alte formalitati
Legiuitorul nu a prevazut dreptul in favoarea adunarii generale de a revoca drepturile si calitatea de membru proprietar in condominiu
Si intr-o casatorie se poate divorta daca interesele nu converg. Asociatiile de ce sunt altfel? Mai ales daca prin atitudine si comportament un proprietar dauneaza imaginii asociatiei.
Legea 196/2018 nu a prevazut partea cu divortul. Asociatiile de proprietari sunt altfel, pentru ca au o lege specifica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi coproprietat FLORINA1979 FLORINA1979 Detin 10 % din apartamentul mamei , prin contract vanzare cumparare si am depus si eu adeziune la asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua de putin timp sunt presedintele unei asociatii de proprietari, ... CatalinTudorache CatalinTudorache Buna ziua De putin timp sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari, Asociatie care functioneaza in baza legii 196/2018. Am o neclaritate in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Adunările generale anuale sunt ilegale dacă nu sunt convocați toȚi proprietari, dar și toȚi membrii semnatari ai acordului de asociere ! flory_mr flory_mr Am găsit o speță juridică prin care se dovedește că sunt ilegale (nule absolut) mai toate Adunările Generale anuale convocate în orice Asociație de ... (vezi toată discuția)