avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma puteti ajuta cu o informatie, va rog. A ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma puteti ajuta cu o informatie, va rog. A trebuit ...

Buna ziua, ma puteti ajuta cu o informatie, va rog. A trebuit sa modific data de incepere a unui angajat din 2021 si pentru aceasta am facut o cerere rectificativa pentru perioada lipsa. Imi puteti spune din experienta dvs cam in cat timp o sa fie procesata? deja au trecut 2 luni si nimic. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 6 Septembrie 2022
unde sa modificati data ? Nu se intelege nimic din mesajul dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capat nou de cerere? sch sch Am deschis o actiune contra Casei de Pensii pentru ca nu mi-a luat in considerare o perioada lucrata in gr. II de m-ca. Judecata este in faza de fond, al ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul ... Hellen999 Hellen999 Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul aceleiași companii și care conține o mărire de salariu. Ei bine , angajatorul meu mi-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod indemnizatie din 01 in 03 (concediu medical accident de munca) MrFlumf MrFlumf Buna ziua, Am suferit un accident [i](ulterior declarat de munca)[/i] in urma caruia mi-am rupt mana. Initial am primit de la urgente un concediu medical ... (vezi toată discuția)