avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Mi s-a reținut permisul pentru neacordare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Mi s-a reținut permisul pentru neacordare prioritate ...

Bună ziua. Mi s-a reținut permisul pentru neacordare prioritate la sens giratoriu. Am făcut plângere la judecătorie și am primit o citație în care spune data de judecata și următoarea fraza : ,, puteti solicita judecarea cauzei în lipsa. Accesati portalul instantei cu 2 zile înainte de termen pentru a verifica ora estimata de strigare a cauzei.
Cu copie întâmpinare cu mențiunea de a depune răspuns la întâmpinare în termen de cel mult 10 zile de la comunicare. ""
Eu doresc sa știu dacă mai trebuie sa depun eu ceva?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:00, 6 Septembrie 2022
Pai v-a spus deja, raspunsul la intimpinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 25 de zile pentru depunerea intampinarii? adriana dj adriana dj am primit acasa de la judecatorie niste hartii di care reiese ca am fost data in judecata iar in aceste hartii mi se spune ca trebuie sa depun intampinare in ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)